Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.Czosnek obrać i bardzo drobniutko posiekać lub przecisnąć przez praskę
Masło rozpuścić w garnku, dodać cebulę i czosnek i delikatnie zeszklić.Dodać curry.Wymieszać.
Obrać jednego banana,pokroić w plasterki,dodać go do cebuli i krótko po smażyć,oprószyć mąką i chwilkę smażyć
Dodać rosół,zagotować.Wszystko razem zmiksować,dodać sól do smaku.Drugiego banana obrać i pokroić w plasterki,dodać do zupy i jeszcze raz zagotować.Dodać śmietanę