Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Pieczarki obrać, zetrzeć na tarce z grubymi oczkami i dusić na niewielkiej ilości oleju aż będą miękkie. Rozpuścić rosołki w 1 l wody, dodać rozdrobniony serek, gotować powoli, aż serek się rozpuści. Dodać pieczarki, jeszcze chwilę pogotować i ....... gotowe! Można podawać z groszkiem ptysiowym, małymi kopytkami , makaronem, ryżem ,kluskami.