Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje smaki z dzieciństwa.
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 53
Makaron z krewetkami w aksamitnym sosie na bazie pancerzy to danie pełne głęb...
Odsłon: 93
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 254
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 1225
Pyszne, delikatne ciasto przełożony galaretką z truskawkami i słodkim kremem,...
Odsłon: 250
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 53
Makaron z krewetkami w aksamitnym sosie na bazie pancerzy to danie pełne głęb...
Odsłon: 93
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 254
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 1225
Pyszne, delikatne ciasto przełożony galaretką z truskawkami i słodkim kremem,...
Odsłon: 250
Składniki
Wykonanie: Agrest oczyścić, umyć, osączyć i wsypać do wyparzonych słoiczków. Wodę zagotować z octem, cukrem i przyprawami. Następnie zalewę ostudzić, przecedzić i zalać agrest w słoiczkach.. Zakręcić szczelnie, pasteryzować przez 25 minut, przenieść w chłodne miejsce i podawać do mięs, wędlin i żółtych serów.