Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje smaki z dzieciństwa.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 99
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 844
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2173
Królowa grilla :)
Odsłon: 1437
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 99
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 844
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2173
Królowa grilla :)
Odsłon: 1437
Składniki
Wykonanie: Agrest oczyścić, umyć, osączyć i wsypać do wyparzonych słoiczków. Wodę zagotować z octem, cukrem i przyprawami. Następnie zalewę ostudzić, przecedzić i zalać agrest w słoiczkach.. Zakręcić szczelnie, pasteryzować przez 25 minut, przenieść w chłodne miejsce i podawać do mięs, wędlin i żółtych serów.