Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje smaki z dzieciństwa.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 920
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23032
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15446
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 920
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23032
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15446
Składniki
Wykonanie: Agrest oczyścić, umyć, osączyć i wsypać do wyparzonych słoiczków. Wodę zagotować z octem, cukrem i przyprawami. Następnie zalewę ostudzić, przecedzić i zalać agrest w słoiczkach.. Zakręcić szczelnie, pasteryzować przez 25 minut, przenieść w chłodne miejsce i podawać do mięs, wędlin i żółtych serów.