Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do zup na zimę.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 328
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1952
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3911
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3763
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 528
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 328
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1952
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3911
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3763
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 528
Składniki
Wykonanie: Liście botwinki dokładnie umyć i razem pokroić z koperkiem. Następnie z podanych składników zagotować zalewę z przyprawami. Botwinkę przełożyć do wyparzonych słoików, dodać po kilka ziaren pieprzu i po jednym listku laurowym, zalać gorącą zalewą i pasteryzować około 30 minut.