Do góry

Przetwory Przepis na:

Botwinka z koperkiem do słoików

Botwinka z koperkiem do słoików

Autor:

Przepisów i artykułów: 2563 Ocena: 19343

Dodano:

Odsłon: 3726

Wspaniały dodatek do zup na zimę.

Składniki

> 6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Botwinka z koperkiem do słoików

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Liście botwinki dokładnie umyć i razem pokroić z koperkiem. Następnie z podanych składników zagotować zalewę z przyprawami. Botwinkę przełożyć do wyparzonych słoików, dodać po kilka ziaren pieprzu i po jednym listku laurowym, zalać gorącą zalewą i pasteryzować około 30 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

gochna55 11 sierpnia 2016 Warto botwinkę podsmażyć na maśle, dodać ocet winny (czerwony) - też pycha.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń