Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna surówka do naszej spiżarni na zimę. Polecam ten przepis.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 289
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14599
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1714
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16843
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 289
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14599
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1714
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16843
Składniki
Wykonanie: Brukselkę oczyścić, przyciąć głąbiki i włożyć do wrzątku na 5 minut z solą i cukrem do smaku. Następnie odcedzić i włożyć ciasno do wyparzonych słoików. Zagotować ½ litra wody z octem i ziarnkami jałowca, lekko przyprawić solą i cukrem do smaku. Szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.