Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto gromadzić różne warzywa na zimę, bo przecież teraz są w miarę tanie a w zimie się przydadzą .
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 370
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1768
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 215
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 536
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 370
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1768
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 215
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 536
Składniki
Wykonanie: Buraczki obgotować, obrać, pokroić i włożyć do wyparzonych słoików. Zagotować zalewę z przyprawami, zalać buraczki w słoikach, szczelnie zakręcić i pasteryzować około 20 minut.