Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto gromadzić różne warzywa na zimę, bo przecież teraz są w miarę tanie a w zimie się przydadzą .
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416644
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416644
Składniki
Wykonanie: Buraczki obgotować, obrać, pokroić i włożyć do wyparzonych słoików. Zagotować zalewę z przyprawami, zalać buraczki w słoikach, szczelnie zakręcić i pasteryzować około 20 minut.