Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do dań mięsnych, bogate źródło magnezu, potasu i błonnika
duży i średni rondel, nóż.
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 102
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5967
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4010
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 120
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 695
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 102
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5967
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4010
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 120
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 695
Składniki
Ugotować buraki do miękkości w łupinach, obrać i pokroić w kostkę. Wielkość kostki wg uznania ja kroję drobną kostkę. Włożyć do słoików. Zagotować zalewę z przyprawami ( kilka ziaren ziela angielskiego i 4-5 listków laurowych) i zalać buraczki w słoikach i zakręcać na gorąco.