Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do dań mięsnych, bogate źródło magnezu, potasu i błonnika
duży i średni rondel, nóż.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1055
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2969
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1055
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2969
Składniki
Ugotować buraki do miękkości w łupinach, obrać i pokroić w kostkę. Wielkość kostki wg uznania ja kroję drobną kostkę. Włożyć do słoików. Zagotować zalewę z przyprawami ( kilka ziaren ziela angielskiego i 4-5 listków laurowych) i zalać buraczki w słoikach i zakręcać na gorąco.