Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do dań mięsnych, bogate źródło magnezu, potasu i błonnika
duży i średni rondel, nóż.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2625
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2625
Składniki
Ugotować buraki do miękkości w łupinach, obrać i pokroić w kostkę. Wielkość kostki wg uznania ja kroję drobną kostkę. Włożyć do słoików. Zagotować zalewę z przyprawami ( kilka ziaren ziela angielskiego i 4-5 listków laurowych) i zalać buraczki w słoikach i zakręcać na gorąco.