Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale sprawdzą się jako dodatek do sałatek, śledzi oraz przekąsek. Ich przygotowanie jest banalnie proste. Cebulki marynowane według tego przepisu można jeść już po kilku dniach. Najlepiej smakują jednak zimą.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39535
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 409
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 180
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9270
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39535
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 409
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 180
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9270
Składniki
Cebulki obieramy, myjemy i przekładamy do czystych, wcześniej wyparzonych słoików.
Wodę z octem przelewamy do garnka, dodajemy sól i cukier. Całość zagotowujemy.
Cebulki zalewamy gorącą zalewą, szczelnie zakręcamy i odstawiamy do wystudzenia. Na drugi dzień słoiki pasteryzujemy. Marynowane cebulki przechowujemy w chłodnym, zaciemnionym miejscu.