Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Ja robię tak cukinię. Kocham ją!" - napisała Ania....nie trzeba mi dużo mówić zrobiłam;) Co prawda nie wiem czy taki przepis jak Ania, ale mam:) Nasza pierwsza cukinia w curry;)))
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12560
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5703
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7119
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12560
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5703
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7119
Składniki
Cukinie obieramy i kroimy obieraczką wzdłuż na paski. Na dno słoika kładziemy cebulę. W garnku łączymy posiekany czosnek, wodę, cukier, sól, curry, ocet. Zagotowujemy przez 3 minuty. do słoików wkładamy cukinię i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 10 minut.