Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Ja robię tak cukinię. Kocham ją!" - napisała Ania....nie trzeba mi dużo mówić zrobiłam;) Co prawda nie wiem czy taki przepis jak Ania, ale mam:) Nasza pierwsza cukinia w curry;)))
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 657
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 999
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2001
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 657
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 999
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2001
Składniki
Cukinie obieramy i kroimy obieraczką wzdłuż na paski. Na dno słoika kładziemy cebulę. W garnku łączymy posiekany czosnek, wodę, cukier, sól, curry, ocet. Zagotowujemy przez 3 minuty. do słoików wkładamy cukinię i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 10 minut.