Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowaną cukinię używam jako dodatek do dań przez cały rok (np. leczo, sos, zalewa do zapiekanek itp)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 887
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1803
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6332
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 887
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1803
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6332
Składniki
Sposób przygotowania: Cukinię obrać, poszatkować, posolić i odstawić na 4 godziny.
Następnie odcisnąć, dodać pokrojoną cebulę, natkę pietruszki koncentrat pomidorowy i zalać gorącą zalewą. Gotować około 15 minut i gorącą sałatkę nakładać do słoików, po czym odwrócić do góry dnem i wystudzoną odstawić w chłodne miejsce.