Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowaną cukinię używam jako dodatek do dań przez cały rok (np. leczo, sos, zalewa do zapiekanek itp)
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3219
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3219
Składniki
Sposób przygotowania: Cukinię obrać, poszatkować, posolić i odstawić na 4 godziny.
Następnie odcisnąć, dodać pokrojoną cebulę, natkę pietruszki koncentrat pomidorowy i zalać gorącą zalewą. Gotować około 15 minut i gorącą sałatkę nakładać do słoików, po czym odwrócić do góry dnem i wystudzoną odstawić w chłodne miejsce.