Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki smażone z cukrem i z dodatkiem kakao. Wyśmienite do deserów, naleśników.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 263
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2938
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1840
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3553
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29013
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 263
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2938
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1840
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3553
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29013
Składniki
Śliwki kroimy drobno i smażymy. Gdy się podsmażą dodajemy szklankę cukru i cukry waniliowe. Ponownie smażymy 10 minut. Następnie dodajemy 10 dkg kakao i smażymy 20 minut. Umieszczamy w czystych, wyparzonych słoiczkach. Pasteryzujemy 15 minut.