Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podstawowy składnik wielu dań, który można przygotować bardzo szybko.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19987
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7024
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244524
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19987
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7024
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244524
Składniki
Marchewki, pietruszki, selery myjemy, obieramy. Natki zostawiamy. Pory myjemy. Paprykę kroimy w paski. Pomidory kroimy na pół. Wszystkie składniki przekładamy do garnka, zalewamy wodą, dodajemy białe wino i gotujemy na dużym ogniu, pod przykryciem przez 30 min. Następnie studzimy, mielimy na najmniejszych oczkach, przekładamy do słoiczków, zakręcamy i pieczemy 25 min w temperaturze 130°C, zaczynając od zimnego piekarnika. Studzimy.