Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa pasta rosołowa zrobiona z wielu warzyw, idealna jako dodatek do zup i sosów.
maszynka do mielenia mięsa, miska, słoiczki, termometr, garnek
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 28
Polecam.
Odsłon: 908
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 220
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 92
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 28
Polecam.
Odsłon: 908
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 220
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 92
Składniki
Wszystkie natki i obrane korzenie myjemy i razem z łodygami mielimy przez sitko 2,5 mm (serowe). Wlewamy 100 ml. oleju, wsypujemy wszystkie przyprawy i dokładnie wszystko mieszamy. Pomieszaną masą napełniamy słoiczki 100 ml. - 200 ml. Pasteryzujemy 15 minut od zagotowania. Otwarty słoik trzymamy w lodówce, 1 łyżka pasty równa jest jednej kupnej kostce. Smacznego!!!