Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super do smarowania naleśników.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5669
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1135
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12253
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5172
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1555
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5669
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1135
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12253
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5172
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1555
Składniki
Wykonanie: Banany obrać, pokroić, włożyć do rondelka, wlać wodę, wycisnąć sok z cytryny, wymieszać i zagotować. Wsypać żelfix, dodać miód, cynamon i smażyć do uzyskania odpowiedniej gęstości stale mieszając. Następnie przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować przez 10-15 minut.