Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super do smarowania naleśników.
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1141
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 92
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1135
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2348
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2429
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1090
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1141
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 92
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1135
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2348
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2429
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1090
Składniki
Wykonanie: Banany obrać, pokroić, włożyć do rondelka, wlać wodę, wycisnąć sok z cytryny, wymieszać i zagotować. Wsypać żelfix, dodać miód, cynamon i smażyć do uzyskania odpowiedniej gęstości stale mieszając. Następnie przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować przez 10-15 minut.