Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super do smarowania naleśników.
Polecam.
Odsłon: 184
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 238
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 113
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 184
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 238
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 113
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 46
Składniki
Wykonanie: Banany obrać, pokroić, włożyć do rondelka, wlać wodę, wycisnąć sok z cytryny, wymieszać i zagotować. Wsypać żelfix, dodać miód, cynamon i smażyć do uzyskania odpowiedniej gęstości stale mieszając. Następnie przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować przez 10-15 minut.