Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dżem do naleśników lub do kanapek.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 238
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2202
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3523
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28200
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 238
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2202
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3523
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28200
Składniki
Wykonanie: Porzeczki, jabłka opłukać, obrać, rozgnieść i rozgotować w odrobinie wody w oddzielnych pojemnikach. Następnie połączyć owoce , wsypać zelfix i postępować zgodnie z opisem na opakowaniu. Pod koniec smażenia, dodać aromat i skórkę cytrynową. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelni zakręcić, odwrócić do góry dnem. Rodzaj skórek i aromatu możemy zmienić według uznania.