Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dżem do naleśników lub do kanapek.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10866
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13176
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10866
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13176
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4916
Składniki
Wykonanie: Porzeczki, jabłka opłukać, obrać, rozgnieść i rozgotować w odrobinie wody w oddzielnych pojemnikach. Następnie połączyć owoce , wsypać zelfix i postępować zgodnie z opisem na opakowaniu. Pod koniec smażenia, dodać aromat i skórkę cytrynową. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelni zakręcić, odwrócić do góry dnem. Rodzaj skórek i aromatu możemy zmienić według uznania.