Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim zdanie dżem z malin jest najlepszy na świecie.
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 54
Jesień rozpoczęta, pora na zupę krem z dyni 1,5 litra bulionu, 1 dynia hokk...
Odsłon: 287
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 528
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3380
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 54
Jesień rozpoczęta, pora na zupę krem z dyni 1,5 litra bulionu, 1 dynia hokk...
Odsłon: 287
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 528
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3380
Składniki
Wykonanie: Maliny opłukać, odsączyć, wsypać do garnka, zasypać cukrem i odstawić na pół godziny. Następnie zagotować, wlać sok i smażyć około 20 minut co jakiś czas mieszając. Gorący dżem przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić, odwrócić do góry dnem, a do dłuższego przechowywania pasteryzować około 15- 20 minut.