Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do naleśników i deserów.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7433
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2354
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7433
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2354
Składniki
Wykonanie: Pomidory opłukać i zmiksować. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. W garnku wymieszać masę pomidorową z jabłkami, sokiem z cytryny, papryką mieloną i gotować przez 15 minut na wolnym ogniu. Następnie wsypać cukier i gotować jeszcze przez 5 minut. Pozbierać wytworzoną pianę, przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.