Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po sezonie truskawkowym do naleśników jak znalazł.
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 694
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 267
Polecam.
Odsłon: 183
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 110
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 694
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 267
Polecam.
Odsłon: 183
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 110
Składniki
Wykonanie: Truskawki umyć, oczyścić z szypułek, zasypać cukrem, przykryć i odstawić do następnego dnia. Następnie zagotować, dodać miód, sok z cytryny do smaku i smażyć powoli – mieszając do odpowiedniej gęstości. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić, odwrócić do góry dnem do ostygnięcia. Do dłuższego przechowywania należy pasteryzować około 20 minut.