Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę do gofrów i nie tylko.
Dynia w occie siostry Anastazji charakteryzuje się prostą w wykonaniu zalewą,...
Odsłon: 9308
Chcesz zrobić wrażenie na rodzinie w czasie świąt lub innych spotkań? Przygot...
Odsłon: 17485
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 49296
Dobre ciasto takie proste w wykonaniu a smaczne jest. Lubię ciasta z owocami,...
Odsłon: 36189
Smakowita, kolorowa sałatka z kurczakiem, chrupiącym bekonem, jajkiem i warz...
Odsłon: 514
Dziś zrobiłam podobne batoniki do Angielskich flapjacks.
Odsłon: 22
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 49296
Dobre ciasto takie proste w wykonaniu a smaczne jest. Lubię ciasta z owocami,...
Odsłon: 36189
Smakowita, kolorowa sałatka z kurczakiem, chrupiącym bekonem, jajkiem i warz...
Odsłon: 514
Dziś zrobiłam podobne batoniki do Angielskich flapjacks.
Odsłon: 22
Składniki
Wykonanie: Aronię przebrać, wypłukać, odsączyć, wsypać do rondelka i zasypać cukrem, lekko zdusić, wymieszać i odstawić następnego dnia. Po tym czasie zagotować i stale mieszając smażyć do uzyskania odpowiedniej gęstości. Następnie przełożyć od wyparzonych słoiczków, szczelnie zakręcić, odwrócić do góry dnem lub do dłuższego przechowywania pasteryzować około 15-20 minut. Pod koniec smażenia możemy zaciągnąć żelfixem.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Botwinka w słoiku na zimę
Przetwory
Pasta bulionowa z grzybami DIY
Przetwory
Kiszona kapusta z marchwią i kminkiem.
Przetwory
Czerwona kapusta kiszona z jabłkami
Botwinka w słoiku na zimę
Botwina – potocznie nazywana botwinką – to delikatne, młode liście, łodygi i...
Odsłon: 117
Pasta bulionowa z grzybami DIY
Domowa pasta bulionowa z grzybami powstała na początku stycznia jako wariant...
Odsłon: 98