Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały do pieczywa i do ciasta.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3847
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1329
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3847
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1329
Składniki
Umyte porzeczki połączyc z cukrem i gotowac na wolnym ogniu do zgęstnienia, często mieszając. Odszumowac.
Jak sprawdzic czy już dżem jest gotowy? Łyżkę dżemu wyłożyc na talerzyk, cienko rozsmarowac. Jeżeli powstanie bruzda - dżem jest gotowy. Gorący przelac do słoików i szczelnie zamknąc. Smacznego.