Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały do pieczywa i do ciasta.
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 189
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 59
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 170
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 11088
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 172
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 189
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 59
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 170
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 11088
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 172
Składniki
Umyte porzeczki połączyc z cukrem i gotowac na wolnym ogniu do zgęstnienia, często mieszając. Odszumowac.
Jak sprawdzic czy już dżem jest gotowy? Łyżkę dżemu wyłożyc na talerzyk, cienko rozsmarowac. Jeżeli powstanie bruzda - dżem jest gotowy. Gorący przelac do słoików i szczelnie zamknąc. Smacznego.