Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty w wykonaniu przepis wystarczy chwila , żeby cieszyć sie przepysznym dżemem. Bardzo dobrze sprawdzi się jajko dodatek do gofrów. Polecam
Polecam, pychota.
Odsłon: 700
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4947
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 880
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 277
Polecam, pychota.
Odsłon: 700
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4947
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 880
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 277
Składniki
Owoce jeżyny umyć i przetrzec prze sitko do garnka w którym będziemy gotować soczek.
Wszystkie jeżyny mamy już bez pestek więc czas gotować otrzymany soczek, dodając do niego cukier i gotować na małym ogniu około 1h, na sam koniec mozna dodać sok z 2 cytryn. Gorący dżem nalezy przelać do czystych słoiczków i pasteryzować 10-15 minut. Z takiej ilosći wychodzi 4 małe słoiczki.