Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę do deserów i naleśników.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8486
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1238
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4631
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 688
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8486
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1238
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4631
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 688
Składniki
Wykonanie: Kabaczka pokroić w kostkę, wsypać cukier, starty imbir i przełożyć do rondelka na noc. Następnie smażyć na wolnym ogniu z dodatkiem soku z cytryny. Gdy dżem zgęstnieje przełożyć do wyparzonych słoiczków i odwrócić do góry dnem.