Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę do deserów i naleśników.
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 50
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1066
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 982
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2311
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2359
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1059
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 50
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1066
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 982
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2311
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2359
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1059
Składniki
Wykonanie: Kabaczka pokroić w kostkę, wsypać cukier, starty imbir i przełożyć do rondelka na noc. Następnie smażyć na wolnym ogniu z dodatkiem soku z cytryny. Gdy dżem zgęstnieje przełożyć do wyparzonych słoiczków i odwrócić do góry dnem.