Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę do deserów i naleśników.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 462
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 462
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Składniki
Wykonanie: Kabaczka pokroić w kostkę, wsypać cukier, starty imbir i przełożyć do rondelka na noc. Następnie smażyć na wolnym ogniu z dodatkiem soku z cytryny. Gdy dżem zgęstnieje przełożyć do wyparzonych słoiczków i odwrócić do góry dnem.