Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 2650
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 948
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7871
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 211
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 187
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 2650
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 948
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7871
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 211
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 187
Składniki
Dzień wcześniej wieczorem należy obrać banany i rabarbar. Pokroić i zasypać cukrem i cukrem waniliowym. Przykryć i odstawić w chłodne miejsce. Na drugi dzień owoce zagotować. Ja gotowałam około 15 minut. Od momentu zagotowania. Wsypać żelfix, wymieszać i gotować dwie minuty. Wlać sok z cytryny i jeszcze trzymać na ogniu około dwóch minut. Gorący dżem wlać do słoików, zakręcać i układać dnem do góry.