Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Składniki
Dzień wcześniej wieczorem należy obrać banany i rabarbar. Pokroić i zasypać cukrem i cukrem waniliowym. Przykryć i odstawić w chłodne miejsce. Na drugi dzień owoce zagotować. Ja gotowałam około 15 minut. Od momentu zagotowania. Wsypać żelfix, wymieszać i gotować dwie minuty. Wlać sok z cytryny i jeszcze trzymać na ogniu około dwóch minut. Gorący dżem wlać do słoików, zakręcać i układać dnem do góry.