Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 412
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1358
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25385
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 412
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1358
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25385
Składniki
Dzień wcześniej wieczorem należy obrać banany i rabarbar. Pokroić i zasypać cukrem i cukrem waniliowym. Przykryć i odstawić w chłodne miejsce. Na drugi dzień owoce zagotować. Ja gotowałam około 15 minut. Od momentu zagotowania. Wsypać żelfix, wymieszać i gotować dwie minuty. Wlać sok z cytryny i jeszcze trzymać na ogniu około dwóch minut. Gorący dżem wlać do słoików, zakręcać i układać dnem do góry.