Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 195
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 63
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 184
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 11243
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 192
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 195
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 63
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 184
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 11243
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 192
Składniki
wiśnie płuczemy,przebieramy 2. drylujemy nad miską 3. wydrylowane wiśnie zasypujemy cukrem mieszamy i pozostawiamy najlepiej na noc aby puściły sok(przykrywamy szczelnie ściereczką) 4. wiśnie gotujemy na małym ogniu około 5 minut,wsypujemy żelfix i jeszcze gotujemy około3-4 minut mieszając. 5. nakładamy w suche słoiczki,przewracamy wieczkiem w dół na 30 minut,odwracamy słoiczek,dżem gotowy.