Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 66
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 44
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9309
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 66
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 44
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9309
Składniki
wiśnie płuczemy,przebieramy 2. drylujemy nad miską 3. wydrylowane wiśnie zasypujemy cukrem mieszamy i pozostawiamy najlepiej na noc aby puściły sok(przykrywamy szczelnie ściereczką) 4. wiśnie gotujemy na małym ogniu około 5 minut,wsypujemy żelfix i jeszcze gotujemy około3-4 minut mieszając. 5. nakładamy w suche słoiczki,przewracamy wieczkiem w dół na 30 minut,odwracamy słoiczek,dżem gotowy.