Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby w słoikach gotowe do przygotowania sosów grzybowych i zup.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9639
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9639
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Oczyszczone gąski obgotowuje się w osolonej wodzie parę minut, 1 łyżka soli z górką na litr wody. Ugotowane gąski układa się luźno w słoikach i zalewa zalewą, tak aby nie pobrać ewentualnego piasku, który mógł się zebrać na dnie. Słoiki pasteryzuje się 20-25 minut od zagotowania.
Smacznego :)