Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale komponują się z mięsem. Przepis pochodzi z 434 odcinka programu "Ewa gotuje".
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 420
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 192
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 123
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 84
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2715
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 420
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 192
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 123
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 84
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2715
Składniki
Gruszki przekroić na pół, wyciąć gniazda nasienne. Owoce umieścić w słoikach, zalać miodem, uzupełnić przegotowaną i wystudzoną wodą. Zakręcić i odstawić w ciemne miejsce na kilka dni.
Kiszone gruszki można dodawać do sałatek, mięs czy deserów.