Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 75
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 494
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1399
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1881
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 75
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 494
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1399
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1881
Składniki
Grzyby obrać . Pokroić na mniejsze kawałki, zalać wodą i gotować 15 min. Cebulę pokroić w paski i zeszklić na oleju.
Gdy grzyby mamy ugotowane dodajemy je do cebuli razem z pozostałymi składnikami i dusimy na wolny ogniu ok. 20 min. Następnie przykładamy do słoików i pasteryzujemy 10 min. Smacznego.