Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 23
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2334
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 23
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2334
Składniki
Grzyby obrać . Pokroić na mniejsze kawałki, zalać wodą i gotować 15 min. Cebulę pokroić w paski i zeszklić na oleju.
Gdy grzyby mamy ugotowane dodajemy je do cebuli razem z pozostałymi składnikami i dusimy na wolny ogniu ok. 20 min. Następnie przykładamy do słoików i pasteryzujemy 10 min. Smacznego.