Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 250
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25612
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 250
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25612
Składniki
Grzyby obrać . Pokroić na mniejsze kawałki, zalać wodą i gotować 15 min. Cebulę pokroić w paski i zeszklić na oleju.
Gdy grzyby mamy ugotowane dodajemy je do cebuli razem z pozostałymi składnikami i dusimy na wolny ogniu ok. 20 min. Następnie przykładamy do słoików i pasteryzujemy 10 min. Smacznego.