Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na grzyby w pełni polecam grzyby w pomidorach do słoików na zimę bardzo smaczne. Zimą można wykorzystać je jako przystawkę lub dodatek do pizzy i zapiekanek
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 912
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 912
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
Grzyby obrać , opłukać, pokroić i ugotować w osolonej wodzie. Składniki na zalewę zagotować i gotować około 5 minut. Dodać pokrojone w plasterki cebulę, gotować jeszcze 10 minut.
Ugotowane grzyby przełożyć do zalewy. Gorące grzyby wkładać do słoików i pasteryzować około 15 minut .
Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Przechowuj w chłodnym miejscu.