Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na grzyby w pełni polecam grzyby w pomidorach do słoików na zimę bardzo smaczne. Zimą można wykorzystać je jako przystawkę lub dodatek do pizzy i zapiekanek
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10675
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3329
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10675
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3329
Składniki
Grzyby obrać , opłukać, pokroić i ugotować w osolonej wodzie. Składniki na zalewę zagotować i gotować około 5 minut. Dodać pokrojone w plasterki cebulę, gotować jeszcze 10 minut.
Ugotowane grzyby przełożyć do zalewy. Gorące grzyby wkładać do słoików i pasteryzować około 15 minut .
Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Przechowuj w chłodnym miejscu.