Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na grzyby w pełni polecam grzyby w pomidorach do słoików na zimę bardzo smaczne. Zimą można wykorzystać je jako przystawkę lub dodatek do pizzy i zapiekanek
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Grzyby obrać , opłukać, pokroić i ugotować w osolonej wodzie. Składniki na zalewę zagotować i gotować około 5 minut. Dodać pokrojone w plasterki cebulę, gotować jeszcze 10 minut.
Ugotowane grzyby przełożyć do zalewy. Gorące grzyby wkładać do słoików i pasteryzować około 15 minut .
Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Przechowuj w chłodnym miejscu.