Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na grzyby w pełni polecam grzyby w pomidorach do słoików na zimę bardzo smaczne. Zimą można wykorzystać je jako przystawkę lub dodatek do pizzy i zapiekanek
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1263
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14833
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 854
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1263
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14833
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 854
Składniki
Grzyby obrać , opłukać, pokroić i ugotować w osolonej wodzie. Składniki na zalewę zagotować i gotować około 5 minut. Dodać pokrojone w plasterki cebulę, gotować jeszcze 10 minut.
Ugotowane grzyby przełożyć do zalewy. Gorące grzyby wkładać do słoików i pasteryzować około 15 minut .
Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Przechowuj w chłodnym miejscu.