Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wykonanie :Jagody umyć, na durszlaku odsączyć z nadmiaru wody. Do słoika kłaść warstwami, jagody, cukier i tak na zmianę. Zakręcić szczelnie słoiki. Wstawić do garnka, zalać wodą prawie pod pokrywki, pasteryzować 15 minut. Zostawić na noc w garnku lub wyłożyć na ręcznik do góry dnem. Na zimę do kaszy manny jak znalazł.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15146
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15146
Składniki
wykonanie :Jagody umyć, na durszlaku odsączyć z nadmiaru wody. Do słoika kłaść warstwami, jagody, cukier i tak na zmianę. Zakręcić szczelnie słoiki. Wstawić do garnka, zalać wodą prawie pod pokrywki, pasteryzować 15 minut. Zostawić na noc w garnku lub wyłożyć na ręcznik do góry dnem. Na zimę do kaszy manny jak znalazł.