Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wykonanie :Jagody umyć, na durszlaku odsączyć z nadmiaru wody. Do słoika kłaść warstwami, jagody, cukier i tak na zmianę. Zakręcić szczelnie słoiki. Wstawić do garnka, zalać wodą prawie pod pokrywki, pasteryzować 15 minut. Zostawić na noc w garnku lub wyłożyć na ręcznik do góry dnem. Na zimę do kaszy manny jak znalazł.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 571
Sernik Złotopolskich to kremowe ciasto z ciągnącą się warstwą karmelową i orz...
Odsłon: 759
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 571
Sernik Złotopolskich to kremowe ciasto z ciągnącą się warstwą karmelową i orz...
Odsłon: 759
Składniki
wykonanie :Jagody umyć, na durszlaku odsączyć z nadmiaru wody. Do słoika kłaść warstwami, jagody, cukier i tak na zmianę. Zakręcić szczelnie słoiki. Wstawić do garnka, zalać wodą prawie pod pokrywki, pasteryzować 15 minut. Zostawić na noc w garnku lub wyłożyć na ręcznik do góry dnem. Na zimę do kaszy manny jak znalazł.