Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wykonanie :Jagody umyć, na durszlaku odsączyć z nadmiaru wody. Do słoika kłaść warstwami, jagody, cukier i tak na zmianę. Zakręcić szczelnie słoiki. Wstawić do garnka, zalać wodą prawie pod pokrywki, pasteryzować 15 minut. Zostawić na noc w garnku lub wyłożyć na ręcznik do góry dnem. Na zimę do kaszy manny jak znalazł.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 938
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 938
Składniki
wykonanie :Jagody umyć, na durszlaku odsączyć z nadmiaru wody. Do słoika kłaść warstwami, jagody, cukier i tak na zmianę. Zakręcić szczelnie słoiki. Wstawić do garnka, zalać wodą prawie pod pokrywki, pasteryzować 15 minut. Zostawić na noc w garnku lub wyłożyć na ręcznik do góry dnem. Na zimę do kaszy manny jak znalazł.