Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wykonanie :Jagody umyć, na durszlaku odsączyć z nadmiaru wody. Do słoika kłaść warstwami, jagody, cukier i tak na zmianę. Zakręcić szczelnie słoiki. Wstawić do garnka, zalać wodą prawie pod pokrywki, pasteryzować 15 minut. Zostawić na noc w garnku lub wyłożyć na ręcznik do góry dnem. Na zimę do kaszy manny jak znalazł.
Polecam.
Odsłon: 288
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 180
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 120
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 288
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 180
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 120
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 113
Składniki
wykonanie :Jagody umyć, na durszlaku odsączyć z nadmiaru wody. Do słoika kłaść warstwami, jagody, cukier i tak na zmianę. Zakręcić szczelnie słoiki. Wstawić do garnka, zalać wodą prawie pod pokrywki, pasteryzować 15 minut. Zostawić na noc w garnku lub wyłożyć na ręcznik do góry dnem. Na zimę do kaszy manny jak znalazł.