Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie smakuje do herbaty czy też różnego rodzaju deserów, koktajli :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7876
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1102
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13643
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7876
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1102
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13643
Składniki
Jeżyny przebrać, umyć, osączyć. Przełożyć do garnka i zasypać cukrem. Podgrzewać do miękkości owoców. Gorące przekładać do przygotowanych słoiczków, zakręcić i pasteryzować 15 minut.