Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie smakuje do herbaty czy też różnego rodzaju deserów, koktajli :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2321
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421504
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2097
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2321
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421504
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2097
Składniki
Jeżyny przebrać, umyć, osączyć. Przełożyć do garnka i zasypać cukrem. Podgrzewać do miękkości owoców. Gorące przekładać do przygotowanych słoiczków, zakręcić i pasteryzować 15 minut.