Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie smakuje do herbaty czy też różnego rodzaju deserów, koktajli :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13122
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2494
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3639
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4555
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13122
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2494
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3639
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4555
Składniki
Jeżyny przebrać, umyć, osączyć. Przełożyć do garnka i zasypać cukrem. Podgrzewać do miękkości owoców. Gorące przekładać do przygotowanych słoiczków, zakręcić i pasteryzować 15 minut.