Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie smakuje do herbaty czy też różnego rodzaju deserów, koktajli :)
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 12
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 106
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20467
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 57
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 91
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 12
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 106
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20467
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 57
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 91
Składniki
Jeżyny przebrać, umyć, osączyć. Przełożyć do garnka i zasypać cukrem. Podgrzewać do miękkości owoców. Gorące przekładać do przygotowanych słoiczków, zakręcić i pasteryzować 15 minut.