Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas do spiżarni na zimę.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 252
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2692
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1835
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3544
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28761
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 252
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2692
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1835
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3544
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28761
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, posolić i odstawić na trzy godziny, po czym odsączyć powstały sok. W dużym słoju układać warstwami kapustę, jarzębinę, przyprawy i ponownie odstawić do spiżarni na 2-3 dni. Ponownie odsączyć powstały sok, dodać pokrojoną cebulę, wymieszać, przełożyć do małych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 25 minut.