Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas do spiżarni na zimę.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 112
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 321
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2682
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 112
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 321
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2682
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, posolić i odstawić na trzy godziny, po czym odsączyć powstały sok. W dużym słoju układać warstwami kapustę, jarzębinę, przyprawy i ponownie odstawić do spiżarni na 2-3 dni. Ponownie odsączyć powstały sok, dodać pokrojoną cebulę, wymieszać, przełożyć do małych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 25 minut.