Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty zapas do spiżarni na zimę.
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11964
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 879
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 112
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2891
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11964
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 879
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 112
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2891
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić w paski i sparzyć przez 5 minut we wrzątku. Cebulę obrać, pokroić i wymieszać z poszatkowaną kapustą, papryką ,solą i przełożyć do wyparzonych słoików. Z podanych składników zagotować zalewę, gorącą zalać sałatę, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.