Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty zapas do spiżarni na zimę.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 251
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2654
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1834
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3540
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28699
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 251
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2654
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1834
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3540
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28699
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić w paski i sparzyć przez 5 minut we wrzątku. Cebulę obrać, pokroić i wymieszać z poszatkowaną kapustą, papryką ,solą i przełożyć do wyparzonych słoików. Z podanych składników zagotować zalewę, gorącą zalać sałatę, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.