Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty zapas do spiżarni na zimę.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2977
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 255
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2977
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 255
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić w paski i sparzyć przez 5 minut we wrzątku. Cebulę obrać, pokroić i wymieszać z poszatkowaną kapustą, papryką ,solą i przełożyć do wyparzonych słoików. Z podanych składników zagotować zalewę, gorącą zalać sałatę, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.