Do góry

Przetwory Przepis na:

Kapusta z papryką do słoików

Kapusta z papryką do słoików

Autor:

Przepisów i artykułów: 2311 Ocena: 14633

Dodano:

Odsłon: 4763

Prosty zapas do spiżarni na zimę.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Paprykę oczyścić, pokroić w paski i sparzyć przez 5 minut we wrzątku. Cebulę obrać, pokroić i wymieszać z poszatkowaną kapustą, papryką ,solą i przełożyć do wyparzonych słoików. Z podanych składników zagotować zalewę, gorącą zalać sałatę, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń