Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna kapusta na sałatki.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 236
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2165
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3522
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28180
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 236
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2165
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3522
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28180
Składniki
Wykonanie: Kapustę poszatkować, przełożyć do dużego garnka i polewać wrzącą wodą bardzo dokładnie aby sparzyła się równomiernie. Po kilku minutach zlać wodę, a kapustę dobrze odsączyć na sicie. Następnie wymieszać z solą, marchewką i przyprawami według uznania. Przełożyć do wyparzonych słoików, dobrze ubić tak aby sok wydostał się na powierzchnię, po czym szczelnie zamknąć. Kapusta bardzo szybko się nadaje do spożycia. Wspaniale nadaje się do przygotowywania surówek do obiadu.