Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis do spiżarni na zimę.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 386
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 386
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Składniki
Wykonanie: Sok z porzeczek mocno podgrzać, wsypać cukier i mieszając rozpuścić, lecz nie zagotować. Przelać do wyparzonych słoiczków do połowy, dopełnić malinami, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 15 minut.