Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis do spiżarni na zimę.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Wykonanie: Sok z porzeczek mocno podgrzać, wsypać cukier i mieszając rozpuścić, lecz nie zagotować. Przelać do wyparzonych słoiczków do połowy, dopełnić malinami, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 15 minut.