Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis do spiżarni na zimę.
Polecam, pychota.
Odsłon: 700
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4947
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 880
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 277
Polecam, pychota.
Odsłon: 700
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4947
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 880
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 277
Składniki
Wykonanie: Sok z porzeczek mocno podgrzać, wsypać cukier i mieszając rozpuścić, lecz nie zagotować. Przelać do wyparzonych słoiczków do połowy, dopełnić malinami, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 15 minut.