Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do obiadu jak znalazł.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Składniki
Wykonanie: Winogrona umyć, osączyć, oberwać owoce i ułożyć w wyparzonych słoikach. Z wody, cukru i herbaty ugotować syrop i zalać przygotowane słoiki. Szczelnie zamknąć i pasteryzować około 20 minut.