Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki lata w słoikach.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8297
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1203
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10039
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4596
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 633
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8297
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1203
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10039
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4596
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 633
Składniki
Czereśnie się myje, szypułkuje i dryluje. Drylowałam ręcznie, bo to był tylko kilogram. Owoce układa się w słoikach , wsypuje się łychę cukru i zalewa wodą. Słoiki pasteryzuje się 25 minut od zagotowania. ` Można dodać więcej cukru jak ktoś lubi słodkie. Smacznego :)