Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki lata w słoikach.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2650
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 859
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2650
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 859
Składniki
Czereśnie się myje, szypułkuje i dryluje. Drylowałam ręcznie, bo to był tylko kilogram. Owoce układa się w słoikach , wsypuje się łychę cukru i zalewa wodą. Słoiki pasteryzuje się 25 minut od zagotowania. ` Można dodać więcej cukru jak ktoś lubi słodkie. Smacznego :)