Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry przepis na rozpoczęcie winobrania i nie tylko na wytrawnie!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Winogrona trzeba opłukać, odszypułkować i kulki włożyć do słoika. Do każdego słoika można wsypać łyżkę cukru lub więcej jak ktoś lubi słodkie. Na kompot nadają się każde winogrona i deserowe i winiarskie. Słoiki wypełnia się wodą filtrowaną, zakręca i pasteryzuje 20 minut od zagotowania się wody. Gotowe!
Smacznego :)