Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konfitowane pomidorki koktajlowe, słodkie i aromatyczne, bajka..... Świetne do chleba, makaronu, sera czy zapiekanek. Można zajadać od razu po zrobieniu albo jeszcze gorące zamknąć w słoiku i cieszyć się ich smakiem w listopadowy wieczór
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 256
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 73
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 256
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 73
Składniki
Pomidorki umyć, osuszyć, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, dodać obrane ząbki czosnku i gałązki oregano. Zalać oliwą do połowy wysokości, oprószyć solą i pieprzem. Włożyć do piekarnika rozgrzanego do 120 stopni na 1,5 godziny.