Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konfitowane pomidorki koktajlowe, słodkie i aromatyczne, bajka..... Świetne do chleba, makaronu, sera czy zapiekanek. Można zajadać od razu po zrobieniu albo jeszcze gorące zamknąć w słoiku i cieszyć się ich smakiem w listopadowy wieczór
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4602
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4602
Składniki
Pomidorki umyć, osuszyć, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, dodać obrane ząbki czosnku i gałązki oregano. Zalać oliwą do połowy wysokości, oprószyć solą i pieprzem. Włożyć do piekarnika rozgrzanego do 120 stopni na 1,5 godziny.