Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konfitowane pomidorki koktajlowe, słodkie i aromatyczne, bajka..... Świetne do chleba, makaronu, sera czy zapiekanek. Można zajadać od razu po zrobieniu albo jeszcze gorące zamknąć w słoiku i cieszyć się ich smakiem w listopadowy wieczór
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
Pomidorki umyć, osuszyć, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, dodać obrane ząbki czosnku i gałązki oregano. Zalać oliwą do połowy wysokości, oprószyć solą i pieprzem. Włożyć do piekarnika rozgrzanego do 120 stopni na 1,5 godziny.