Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konfitowane pomidorki koktajlowe, słodkie i aromatyczne, bajka..... Świetne do chleba, makaronu, sera czy zapiekanek. Można zajadać od razu po zrobieniu albo jeszcze gorące zamknąć w słoiku i cieszyć się ich smakiem w listopadowy wieczór
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1617
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 703
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1617
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 703
Składniki
Pomidorki umyć, osuszyć, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, dodać obrane ząbki czosnku i gałązki oregano. Zalać oliwą do połowy wysokości, oprószyć solą i pieprzem. Włożyć do piekarnika rozgrzanego do 120 stopni na 1,5 godziny.