Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super konfitura do naleśników, ciast i deserów.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1440
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1440
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
Wykonanie: Morele umyć, osuszyć, usunąć pestki i pokroić. Przełożyć do rondelka, wlać sok, dodać imbir do smaku i zasypać cukrem żelującym. Zagotować i stale mieszając podgrzewać około 5 minut. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i odwrócić do góry dnem.