Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super konfitura do naleśników, ciast i deserów.
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 54
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 261
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1694
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 54
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 261
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1694
Składniki
Wykonanie: Morele umyć, osuszyć, usunąć pestki i pokroić. Przełożyć do rondelka, wlać sok, dodać imbir do smaku i zasypać cukrem żelującym. Zagotować i stale mieszając podgrzewać około 5 minut. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i odwrócić do góry dnem.