Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super konfitura do naleśników, ciast i deserów.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101462
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1976
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5832
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5838
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101462
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1976
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5832
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5838
Składniki
Wykonanie: Morele umyć, osuszyć, usunąć pestki i pokroić. Przełożyć do rondelka, wlać sok, dodać imbir do smaku i zasypać cukrem żelującym. Zagotować i stale mieszając podgrzewać około 5 minut. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i odwrócić do góry dnem.