Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł do naleśników i gofrów i nie tylko.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 463
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1317
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 463
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1317
Składniki
Wykonanie: Banany obrać, rozdrobnić widelcem, włożyć do rondelka, wlać wodę, dodać sok z cytryny, żelfix, wymieszać i zagotować. Dodać miód, cynamon i smażyć na wolnym ogniu do gęstości konfitury. Przełożyć do wyparzonych słoiczków, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 10 minut. Po czym obrócić do góry dnem.