Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa:) Na zdjęciu jest jeszcze ciepła,ale po stężeniu jest jak galaretka.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 330
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8828
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 330
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8828
Składniki
Umytą żurawinę dać do rondla,zasypać cukrem i gotować ciągle mieszając do rozpuszczenia cukru. Skórkę z cytryny zetrzeć.Sok wycisnąć i wlać do żurawiny.Gotować na małym ogniu około godz.Dodać skórkę z cytryny. Na drugi dzień jeśli nie jest gęsta chwilę pogotować. Dawać gorącą do słoików,zakręcić i obrócić do góry dnem do wystudzenia.
Smacznego życzę!