Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasteryzowany koperek zachowuje pełnię swojego smaku.
słoiki
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1573
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420952
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1922
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1573
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420952
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1922
Składniki
Koperek sieka się drobno, ściśle układa w słoiku i lekko przesypuje solą. Pasteryzuje się 20 minut od zagotowania się wody. * Koperek również dobrze się mrozi i dobrze zachowuje swój smak. * Można suszyć koperek ale sporo traci na smaku.
Smacznego :)