Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasteryzowany koperek zachowuje pełnię swojego smaku.
słoiki
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Składniki
Koperek sieka się drobno, ściśle układa w słoiku i lekko przesypuje solą. Pasteryzuje się 20 minut od zagotowania się wody. * Koperek również dobrze się mrozi i dobrze zachowuje swój smak. * Można suszyć koperek ale sporo traci na smaku.
Smacznego :)