Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasteryzowany koperek zachowuje pełnię swojego smaku.
słoiki
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 286
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 235
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1355
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 286
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 235
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1355
Składniki
Koperek sieka się drobno, ściśle układa w słoiku i lekko przesypuje solą. Pasteryzuje się 20 minut od zagotowania się wody. * Koperek również dobrze się mrozi i dobrze zachowuje swój smak. * Można suszyć koperek ale sporo traci na smaku.
Smacznego :)