Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasteryzowany koperek zachowuje pełnię swojego smaku.
słoiki
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 578
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11745
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13493
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2748
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 578
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11745
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13493
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2748
Składniki
Koperek sieka się drobno, ściśle układa w słoiku i lekko przesypuje solą. Pasteryzuje się 20 minut od zagotowania się wody. * Koperek również dobrze się mrozi i dobrze zachowuje swój smak. * Można suszyć koperek ale sporo traci na smaku.
Smacznego :)