Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasteryzowany koperek zachowuje pełnię swojego smaku.
słoiki
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10675
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3329
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10675
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3329
Składniki
Koperek sieka się drobno, ściśle układa w słoiku i lekko przesypuje solą. Pasteryzuje się 20 minut od zagotowania się wody. * Koperek również dobrze się mrozi i dobrze zachowuje swój smak. * Można suszyć koperek ale sporo traci na smaku.
Smacznego :)