Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne grzybki na zimę do sałatek i sosów.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 971
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2161
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4178
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 971
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2161
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4178
Składniki
Wykonanie: Wodę zgotować z przyprawami, solą i cukrem, następnie wlać wino i ocet i jeszcze raz zagotować. Kurki opłukać w gorącej wodzie i w osolonym wrzątku gotować przez 20 minut. Po czym grzyby odsączyć, przełożyć do wyparzonych słoików, zalać marynatą i pasteryzować przez 20 minut.