Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne grzybki na zimę do sałatek i sosów.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 252
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2724
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1836
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3545
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28784
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 252
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2724
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1836
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3545
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28784
Składniki
Wykonanie: Wodę zgotować z przyprawami, solą i cukrem, następnie wlać wino i ocet i jeszcze raz zagotować. Kurki opłukać w gorącej wodzie i w osolonym wrzątku gotować przez 20 minut. Po czym grzyby odsączyć, przełożyć do wyparzonych słoików, zalać marynatą i pasteryzować przez 20 minut.