Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne grzybki na zimę do sałatek i sosów.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4096
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11223
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6453
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5453
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13445
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5214
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4096
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11223
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6453
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5453
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13445
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5214
Składniki
Wykonanie: Wodę zgotować z przyprawami, solą i cukrem, następnie wlać wino i ocet i jeszcze raz zagotować. Kurki opłukać w gorącej wodzie i w osolonym wrzątku gotować przez 20 minut. Po czym grzyby odsączyć, przełożyć do wyparzonych słoików, zalać marynatą i pasteryzować przez 20 minut.