Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą wystarczy podsmazyć kiełbasę na cebuli i jest obiad w 5 minut.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 515
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 421
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1519
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 515
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 421
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1519
Składniki
Cukinię i dynię obieramy, kroimy na kawałki Paprykę kroimy w paski. Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w ósemki Na dno garnka wlewamy olej i podgrzewamy, wrzucamy pokrojoną paprykę. W dalszej kolejności dynię, cukinię i pokrojone pomidory. Dusimy do miękkości. Nie dolewamy wody, warzywa same ją puszczą. Przekładamy do słoików i pasteryzujemy 20 minut.