Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą wystarczy podsmazyć kiełbasę na cebuli i jest obiad w 5 minut.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1099
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4742
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1388
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1099
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4742
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1388
Składniki
Cukinię i dynię obieramy, kroimy na kawałki Paprykę kroimy w paski. Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w ósemki Na dno garnka wlewamy olej i podgrzewamy, wrzucamy pokrojoną paprykę. W dalszej kolejności dynię, cukinię i pokrojone pomidory. Dusimy do miękkości. Nie dolewamy wody, warzywa same ją puszczą. Przekładamy do słoików i pasteryzujemy 20 minut.