Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł dla osób pracujących.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23043
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1007
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104848
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23043
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1007
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104848
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Składniki
Wykonanie: Paprykę, cukinię i bakłażana oczyścić, pokroić w kostkę. Następnie cebulę pokroić w cienkie plastry, usmażyć na oleju z zmiażdżonym czosnkiem i dodać do warzyw. Warzywa przełożyć do rondla, zalać sokiem pomidorowym, octem, winem i zasypać cukrem. Całość wymieszać, przyprawić i dusić na wolnym ogniu około 20 minut mieszając w między czasie. Gorące leczo przełożyć z sosem do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 15 minut.