Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez- krem z awokado. Świetnie zastępuje majonez jajeczny a także masło. Pyszne smarowidło na kanapkę z plastrem pomidora, kiełkami, ogórkiem i rzodkiewką.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1148
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 403
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3316
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 843
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1148
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 403
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3316
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 843
Składniki
Miękkie awokado wyjąć łyżeczką i umieścić w naczyniu, zblendować razem z sokiem z limonki, musztardą i wasabi oraz ze szczyptą soli. Potem dolać olej, aż powstanie gładki, gęsty krem. Majonez przechowywać w lodówce, w zamkniętym słoiku do trzech dni. Do mojego majonezu dodałam czarną sól, która bardzo podkręca smak.