Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez- krem z awokado. Świetnie zastępuje majonez jajeczny a także masło. Pyszne smarowidło na kanapkę z plastrem pomidora, kiełkami, ogórkiem i rzodkiewką.
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 9037
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1012
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Odsłon: 229
Trzy w jednym, czyli niezbędne informacje do przygotowania jajek na trzy różn...
Odsłon: 80
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 9037
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1012
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Odsłon: 229
Trzy w jednym, czyli niezbędne informacje do przygotowania jajek na trzy różn...
Odsłon: 80
Składniki
Miękkie awokado wyjąć łyżeczką i umieścić w naczyniu, zblendować razem z sokiem z limonki, musztardą i wasabi oraz ze szczyptą soli. Potem dolać olej, aż powstanie gładki, gęsty krem. Majonez przechowywać w lodówce, w zamkniętym słoiku do trzech dni. Do mojego majonezu dodałam czarną sól, która bardzo podkręca smak.