Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z naleśnikami smakuje wybornie.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 287
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25647
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 287
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25647
Składniki
Wykonanie: Gruszki obrać, zmielić, przełożyć do rondelka, zalać ¼ litrem wody i gotować przez godzinę. Następnie wsypać cukier i mieszając smażyć do uzyskania odpowiedniej gęstości. Pod koniec smażenia dodać sok z cytryny i startą skórkę do smaku. Gorącą marmoladkę przełożyć do wyparzonych słoiczków, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.