Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała do gofrów.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 261
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2901
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1838
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3553
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28957
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 261
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2901
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1838
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3553
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28957
Składniki
Wykonanie: Dynię pokroić na kawałki, wydrążyć, obrać, zalać jedną szklanką wody i gotować powoli. Następnie zmiksować, zasypać cukrem nadal gotować na małym ogniu. Morele ugotować , zmiksować i dodać do marmoladki dyniowej. Smażyć bardzo powoli aż nabierze połysku i odpowiedniej konsystencji. Pod koniec smażenia dodać sok z cytryny. Gotową marmoladkę przełożyć do wyparzonych słoiczków, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem do ostygnięcia.