Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od mamy mojego męża i teraz sama robię mu te grzybki bo w takiej wersji bardzo mu smakują :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14387
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16477
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6622
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14387
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16477
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6622
Składniki
Składniki zalewy (oprócz cebuli) zagotowujemy. W osobnym garnku zagotowujemy wodę. Grzyby dokładnie czyścimy, kroimy na mniejsze kawałki, szybko płukamy pod bieżącą wodą, od razu wrzucamy na wrzątek i gotujemy minutę. Po tym czasie odcedzamy i wkładamy do umytych słoików. Zalewamy zalewą i do każdego słoika wkładamy plasterek cebuli. Słoiki zakręcamy i pasteryzujemy 10-20 minut w zależności od wielkości słoików. Smacznego :)