Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki marynowane z curry to smakowity dodatek do kanapek czy dań obiadowych zimą, mają lekko słodko - kwaśny smak.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 17
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 399
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 17
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 399
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Składniki
Słoiki wyparz, umyj i osusz . Do każdego włóż po kilka piórek cebuli, gorczycę liść laurowy, pieprz, ziele i koper . Ogórki pokrój w podłużne plastry i ułóż w słoikach.
Z podanych składników zagotuj zalewę, ostudź i zalej ogórki w słoikach, następnie szczelnie zakręć . Na dno garnka włóż ściereczkę, wstaw słoiki, zalej wodą i pasteryzuj około 15 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Przechowuj w chłodnym miejscu .